+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Traprenovatie

Is uw trap aan vernieuwing toe? Schakel dan de hulp in van Daniels Traprenovatie. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat met veel enthousiasme en vakmanschap een traprenovatie op maat bij u kan realiseren. Hierbij staan uw wensen natuurlijk altijd voorop.

In de afgelopen jaren hebben wij een ruime en zeer tevreden klantenkring opgebouwd die nu allemaal genieten van een mooie en veilige vernieuwde trap met een exclusief uiterlijk.

Bij een traprenovatie maken wij gebruik van zogenaamde overzet treden. Hierdoor blijft de constructie van uw trap hetzelfde, maar krijgt de trap wel een geheel nieuwe uitstraling. Een uitstraling die natuurlijk perfect combineert met uw interieur.

De trap is na een traprenovatie bijzonder slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wilt u graag een prijsindicatie? Vul dan direct ons offerteformulier in op de website. U krijgt dan gratis de kosten van uw traprenovatie gepresenteerd.

Heeft u behoefte aan informatie of aan een advies op maat? Ga dan snel naar ons informatieformulier. Wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op voor het maken van een afspraak.

Neem al vast een voorproefje en bekijk de mogelijkheden en afbeeldingen op de website.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.